L'aeroport de Castelló acorda amb el de Marsella accions de promoció de la nova ruta aèria


des 14, 2019

L'aeroport de Castelló ha acordat amb el de Marsella la realització d'accions conjuntes encaminades a la promoció la nova ruta aèria que unirà totes dues instal·lacions a partir del pròxim 14 d'abril. 

 

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha mantingut una reunió amb representants de l'aeroport de Marsella, en el marc de la presentació de l'oferta turística de Castelló que s'ha realitzat aquesta setmana a la ciutat francesa. 

 

Bernat ha explicat que en la trobada totes dues parts han coincidit "en la necessitat d'establir sinergies entre els dos aeroports i de treballar en la mateixa direcció" amb l'objectiu de consolidar la nova ruta, operada per l'aerolínia Volotea. 

 

Així, entre altres qüestions, s'ha abordat la promoció de totes dues destinacions aprofitant els canals de comunicació dels propis aeroports, com són les xarxes socials, panells publicitaris o les pantalles de la terminal de passatgers. 

 

A més, al costat de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló, s'ha abordat l'organització de ‘fam trips' dirigits a professionals del sector turístic i 'influencers', a fi de donar a conéixer els atractius turístics de Castelló en l'àrea de Marsella. 

 

El director d’Aerocas ha incidit en la necessitat "que tots remem en la mateixa direcció per a aprofitar les oportunitats que brinda la nova ruta de Marsella, que afavorirà l'arribada de turistes procedents del sud de França". 

 

Joan Serafí Bernat ha recordat que la de Marsella és una més de les noves rutes que ofereix l'aeroport de Castelló. Recentment, va posar en marxa una connexió a Londres-Luton i al llarg del pròxim any s'activaran les de Viena, Budapest i Katowice, que se sumen a les ja existents de Bucarest i Londres-Stansted.